Okuyucuma!



Sağlam dişler, bir de sağlam mide-

Budur dileğim senin için!

Sindirebildinse kitabımı,

Barıştı demektir benimle yıldızın!



Nietzsche



Daha yavruyken rakı masalarına meze oldu. Yazık oldu.

"Hayat bazılarına neden gülmez. Bilinmez, anlaşılmaz. O da yaşıtları gibi özgürce gezip dolaşmak istedi ama olmadı. Kader ağlarını örmüştü bir kere. O ne kadar uğraşırsa uğraşsın o ağlardan kurtulamadı. Daha yavruyken rakı masalarına meze oldu! Yazık oldu."

 "Seninki Kaç Santim?" kampanyasına başladığımızdan bu yana her kesimden gelen destekler çığ gibi büyüyor. 240 bin kişi Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker'i denizlerin geleceğini korumak için harekete geçmeye çağırdı ama Bakan sessizliğini koruyor.

Geçen hafta Bakan'ı ziyaret ettik. Ne yazık ki elle tutulur cevaplar alamadık. Mehdi Eker'in durumun aciliyetini anlayamadığını düşünüyoruz. Bakan bize bu konuda gerekli talimatları verdiğini ve bakanlık yetkililerinin Greenpeace'le bağlantıya geçeceğini söyledi ama o günden bu yana bakanlıktan haber yok. Ortada ne bir tarih ne de net bir plan var.

Birleşmiş Milletler'in yeni raporu, balık stoklarının daha şimdiden %75'inin tükendiğini gösteriyor. Türkiye de bu yok oluştan payını fazlasıyla alıyor.



İşte bu da Erkan Can'ın rol aldığı video:




Sitesine gitmek isterseniz o da burada:
http://www.kacsantim.org/erkancan?utm_source=mailing&utm_medium=gpmail&utm_campaign=smallfish8text1

Hiç yorum yok: